Szállítás és fizetésSzállítási és fizetési feltételek


 

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár (a számla nem tartalmaz Áfát, mivel alanyi adómentesen adózunk), amely nem tartalmazza a szállítási költséget.

A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24 - 48 órán belül útnak indítjuk.

A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük.

Magyarországi rendelés esetén kétféle szállítási és háromféle fizetési lehetőség közül lehet választani.

 

 

Szállítás és fizetés utánvéttel

 

Megrendeléskor választható ez az opció.

Ekkor a termék kézbesítésekor kell a termék(ek) ellenértékét és a szállítási költséget kifizetni.

A szállítási és csomagolási költség egy megrendelt termék esetén (melyet karton dokumentumhengerbe csomagolunk) 1.900 Ft.

Több megrendelt termék esetén a megrendelés összegétől függően a szállítási költség magasabb lehet

 A szállítást a DPD futárszolgálat végzi.

 

Előre utalás és kézbesítés

 

Megrendeléskor választható ez az opció.

Ekkor a PAYPAL biztonságos rendszerén keresztül átutalható Paypal számláról vagy Mastercard, Visa bankkártya használatával a termék(ek) ellenértéke és a szállítási költség.

A szállítási költség  egy megrendelt termék esetén (melyet karton dokumentumhengerbe csomagolunk) 1.500 Ft.

 

A szállítást  a DPD futárszolgálat vagy a Magyar Posta végzi.

 

 

Személyes átvétel

 

Megrendeléskor választható ez az opció.

A megrendelt termékek személyesen is átvehetők (előzetes időpont egyeztetés után) és készpénzben fizethetők Budapest I. kerület Attila úti irodánkban.

 

 

Szállítás külföldre

 

Külföldi megrendelés esetén csak előre utalásos fizetés választható a PAYPAL biztonságos rendszerén keresztül Paypal számláról vagy Mastercard, Visa bankkártyával.

A szállítást a Magyar Posta végzi.

 

 

Az elállás joga

 

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

(2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.

(3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.

(4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.

(5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését..."

 

 

Szavatosság

 

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

 

 

Felügyeleti szervek:

 

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség

- MKEH

 

 

Kellemes Vásárlást kívánunk!